Mesaj Sayısı : 539 Yaş : 41 Rep Puanı : 10000 Ruh Hali : Kayıt tarihi : 31/12/08
Konu: Bülent Uygun çıldırdı Ptsi Mart 09, 2009 7:53 pm
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Ankaraspor'un Umut ile bulduğu gol sonrası çılgına döndü. Yedek kulübesini tekmeleyerek kıran Uygun, maç sonunda da hakem Deniz Çoban'a tepki gösterirken, "Üç puan almamız engellendi" şeklinde konuştu.
TIKLA İZLE Sivasspor'un berabere kaldığı Ankaraspor maçı sonrasında çok sinirli olduğu gözlenen teknik direktör Bülent Uygun, "Deniz Çoban'ı yaptıkları için tebrik ediyorum." dedi.
Camları indirdi
1-1 sona eren maç sırasında hakemin verdiği kararlar nedeni ile yedek kulübesinin camını kıran ve maç sonrasında uzun süre hakemle tartışan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Galip gelmek istiyorduk. Hedefimiz buydu. Kupa maçı sonrası demoralizeyi atlatlmak ve puan avantajızımızı artırmak istiyorduk. Hakem Deniz Çoban, bütün avantajı rakibe verdi. 45'inci dakikaya kadar, futbolcularıma kızıp 'Çabuk oyna atarım' diye zihniyette sahip olan bir hakem vardı sahada. Hiç kimseye bişey olmadan çıkmış olduk. Ankara güçlü bir takım. Aykut hoca iyi bir takm yapmış. Deniz Çoban'ı yaptıkları için tebrik ediyorum" dedi. Maç sonrasında hakemle yaşadığı tartışmaya da değinen Uygun: "Maç sonrası yanına gittim. Bana da diklen de göreyim. Sen kimsin ki futbolcuma bağırıyorsun dedim. Deniz Çoban'ı tebrik ediyorum. Böyle bir atmosfere bu hakemin verilmemesi gerekirdi. Baskıyı kaldıramayan, ne yaptığını bilmeyen kişiler oldukça böyle sonuçlar olacaktır. Verilmeyen bir de penaltımız olduğunu düşünüyorum. Mehmet'e verilmeyen fauller ve diğerleriyle hakem maça damgasını vurmuştur. Mehmet'i indirmek serbest" diye konuştu.
Hakeme tepki gösterdi Lider Sivasspor kendi evinde konuk ettiği Ankaraspor, uzun süre önde götürdüğü karşılaşmada konuk ekibin golüne engel olamayınca sahadan beraberlik ile ayrılarak 11 hafta sonra evinde puan kaybetti. Hakem yönetimlerine büyük tepki gösteren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yedek kulübesinin camını tekmeyle kırdı. Maç sonunda Bülent Uygun saha içerisine giderek hakem Deniz Çoban ile sert bir şekilde tartıştı. Bu arada Ankaraspor'lu Hürriyet ile Sivassporlu oyuncular arasında da gerginlik yaşandı. Tribünlerden de hakeme uzu süre protesto sesleri duyuldu. Maç sonunda tribünlerin bazı bölümlerinde de taraftarlar ile polis arasında gerginlikler yaşandı.