ZevkliForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ZevkliForum

PROGRAM, OYUN, SPOR PAYLAŞIM PLATFORMU

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sevgiliden özür dilemek özür dileme mesajları ve cep sms sözleri

YazarMesaj
halimcoskunalp
...Ben Estikçe Sen TİTREYECEKSİN...
...Ben Estikçe Sen TİTREYECEKSİN...
halimcoskunalp

Erkek Mesaj Sayısı : 43
Rep Puanı : 10000

Sevgiliden özür dilemek özür dileme mesajları ve cep sms sözleri Empty
MesajKonu: Sevgiliden özür dilemek özür dileme mesajları ve cep sms sözleri   Sevgiliden özür dilemek özür dileme mesajları ve cep sms sözleri EmptyPtsi Ocak 05, 2009 7:37 pm

*Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için... Özür dilerim seni orda beklettiğim için... Yaptığım her yanlış için özür dilerim.

*Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim. Özürlerimi kabul et!

*Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden. İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim?

*Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle: ?Kırdım seni ama inan çok üzgünüm... Bugün için özür dilerim. İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız.?

*Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte. Bu bir barış mesajı. Tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye...

*Bu çok ciddi bir mesajdır, içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? ÖZÜR DİLERİM!!!

*Bu sms ile bir de öpücük yolluyorum sana özürlerimi kabul edip, beni affetmen için... Sen o kadar değerlisin ki benim için, sensiz bir hayat düşünemiyorum sevgilim... Affet beni olur mu? Aşkım, her şeyim!

Sevgiliden özür dilemek özür dileme mesajları ve cep sms sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sevgiliden ayrılma gözyaşı yanlızlık sensizlik mesajları
» Sevgiliye yada arkadaşa gönderilebilecek en güzel doğum günü mesajları ve sms sözleri