*Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için... Özür dilerim seni orda beklettiğim için... Yaptığım her yanlış için özür dilerim.
*Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim. Özürlerimi kabul et!
*Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden. İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim?
*Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle: ?Kırdım seni ama inan çok üzgünüm... Bugün için özür dilerim. İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız.?
*Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte. Bu bir barış mesajı. Tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye...
*Bu çok ciddi bir mesajdır, içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? ÖZÜR DİLERİM!!!
*Bu sms ile bir de öpücük yolluyorum sana özürlerimi kabul edip, beni affetmen için... Sen o kadar değerlisin ki benim için, sensiz bir hayat düşünemiyorum sevgilim... Affet beni olur mu? Aşkım, her şeyim!